Over mij

Sinds de start van mijn loopbaanadvies-carrière in 1999 heb ik honderden mensen mogen begeleiden als coach en sparringpartner.

Eerst als consultant bij BCR Carrière Coaching voor hoger opgeleiden en vervolgens als zelfstandige.

Tientallen bedrijven uit de profit- en non-profit sector heb ik kunnen helpen om het beste uit hun mensen te halen bij veranderingsprocessen, fusies of een gewijzigde arbeidsmarkt. Of het nu om een groot outplacementtraject, een individuele heroriëntatie, loopbaanadvies of een training gaat, ik voeg graag net dat beetje extra’s toe. Ik doe net die extra stap, zowel voor de werkgever als de medewerker.

Inzicht leidt tot uitzicht is mijn devies. 

Mijn werkwijze is persoonlijk, sociaal, pragmatisch én – niet onbelangrijk – resultaatgericht en arbeidsmarktgericht! Ik stel mensen op hun gemak bij de intake, luister naar ze, durf te confronteren en ondersteun ze in hun ontwikkeling. Als coach geef ik support bij het maken van goede keuzes waardoor mijn cliënten persoonlijk én professioneel de groots mogelijk groei doormaken.

Jarenlange werkervaring in – en kennis van het onderwijs, de uitzendbranche, de loopbaanadvieswereld en het bedrijfsleven – van zorg tot bank- en verzekeringswezen, maken dat ik weet wat werkgevers en medewerkers beweegt. De altijd veranderende arbeidsmarkt blijft mij nog altijd boeien.

Ik combineer mijn jarenlange kennis en passie voor het vak met humor en een praktische hands-on-mentaliteit zonder het gevoel voor mensen uit het oog te verliezen.

De werk- en energiebalans van medewerkers is belangrijk en ik ben gecertificeerd gebruiker van de Werkenergieanalyse. Mijn opleidingen, leergang Coaching voor professionals, Stressconsultancy, Positieve Psychologie en ACT (Acceptance en Commitment Therapie), zet ik graag in voor het bereiken van een optimaal resultaat voor mijn cliënten. Ook ben ik geregistreerd als loopbaanprofessional (RL) en NOLOC  gecertificeerd. 

Samen werken we naar zoveel mogelijk inzicht, waardoor er overzicht komt en het uitzicht steeds mooier wordt. Ik ga graag samen met jou aan de slag!


Telefoonnummer:

Email: